06 - 153 11 377 info@bbdevlaming.nl
De gezichten achter

De Vlaming…

Gastvrij en vooral heel erg enthousiast

Hans en Hélène zijn de trotse eigenaren van B&B De Vlaming. Het idee voor een Bed and Breakfast ontstond toen ze 1,5 jaar geleden het pand aan de Vlamingstraat in Zoetermeer kochten.

Het bijgebouw was oorspronkelijk een koetshuis maar de laatste decennia in gebruik als een schoenmakerij. Al vrij snel besloten Hans en Hélène dat het bijgebouw zou worden verbouwd tot een Bed and Breakfast. Waarom? Omdat ze het allebei erg leuk vinden om gasten te ontvangen en het hen naar de zin te maken.

Hans en Hélène werken in de communicatie en journalistiek. Werkzaamheden die vaak vanuit huis gebeuren en dus prima met de B&B te combineren zijn.

Hans en Hélène te gast bij
Focus op Zoetermeer

Onlangs waren Hans en Hélène te gast bij Focus op Zoetermeer. Dit is de lokale omroep van Zoetermeer. In het programma mochten zij bij presentator Marcel de Vrije vertellen over hun bed and breakfast De Vlaming.

Het resultaat is een superleuke uitzending met ook mooie beelden van de b&b. Benieuwd naar de aflevering? Bekijk hem hiernaast.

 

Aandacht in Alphens Nieuwsblad
voor B&B De Vlaming

Het Alphens Nieuwsblad, het grootste huis-aan-huisblad van Alphen aan den Rijn had in de uitgave van 27 april jl aandacht voor Bed&Breakfast De Vlaming.

Aanleiding voor het stuk was de opening van de bed and breakfast in de Vlamingstraat. “Wij besteden in de krant vaak aandacht aan nieuwe of opvallende accommodaties in de regio. En een bed and breakfast op die bijzondere plek in Zoetermeer vonden we op de redactie toch wel bijzonder”, aldus een journalist van het Alphens Nieuwsblad.

De Vlaming in LangeLand Ziekenhuis

Sinds kort is B&B De Vlaming te zien op het scherm in het restaurant van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer.

Het grote scherm hangt boven de counter. Wie op zijn bestelling wacht, of elders aan een tafeltje zit kan naar de informatie op het scherm kijken. De informatieblokken wisselen af met gevarieerde filmpjes van adverteerders. Het filmpje van onze bed & breakfast komt vier keer per uur voorbij.

De reden voor B&B De Vlaming om op het scherm te adverteren is tweeledig. Enerzijds draagt het bij aan de naamsbekendheid. Anderzijds gaat de opbrengst van het scherm naar het Lange Land Ziekenhuis.