06 - 153 11 377 info@bbdevlaming.nl
De Vlaming

In een prachtige omgeving

Super centraal met natuur en stad binnen handbereik

De Vlaming verbindt alle werelden aan elkaar. Ga maar na. Sla je bij De Vlaming linksaf dan loop je binnen een mum van tijd in het uitgestrekte Westerpark. Hier vind je ook het toonaangevende Poppodium Boerderij. Ga je echter naar rechts dan sta je heel snel in het gezellige historische hart van Zoetermeer. Maar kies je ervoor om de Vlamingstraat over te steken en het tunneltje door te lopen, dan ben je binnen tien minuten in het moderne Stadshart met zijn vele winkels, restaurants en niet te vergeten het Stadstheater en de bioscoop Kinepolis Zoetermeer.

Onze luxe kamer

De Vlaming is een spiksplinternieuwe Bed and Breakfast in Zoetermeer. De Vlaming is gevestigd in een voormalig koetshuis. De kamer is werkelijk van alle gemakken voorzien. En ’s ochtends krijg je een heerlijk ontbijt met onder andere eigen vers gebakken brood, vers fruit, granola, een eitje en een lekkere vruchtensap. 

Prijs per nacht incl ontbijt

€ 125,00

Geniet van een compleet verblijf

De voordelen van De Vlaming…

Free WiFi

Uiteraard beschik je in B&B De Vlaming over snel en gratis internet. Zowel via wifi als vaste kabel. 

Makkelijk en gratis parkeren

Je parkeert je auto eenvoudig voor de ingang van De Vlaming. Makkelijk én gratis. 

Een heerlijk bed

De Vlaming biedt je een comfortabel en heerlijk King-size twee persoonsbed.  

Een koelkastje met....

Uiteraard staat er een lekker welkomstdrankje voor je klaar in de koelkast. Zet je liever een kopje koffie of een kopje thee, dan kan dat natuurlijk ook.  

Een luxe badkamer

De badkamer van De Vlaming is van alle gemakken voorzien. Ontspan onder een heerlijke regendouche of maak je gezellig samen voor de de dubbele wastafel klaar voor de dag.

En een heerlijk ontbijt

Uiteraard begin je de dag met een lekker ontbijt. Hiervoor maken we zo veel mogelijke gebruik van lokale producten. Wil je nog wat heerlijks meenemen voor onderweg? De zakjes hiervoor liggen klaar.

Inchecken en uitchecken

Bij De Vlaming kun je tussen 16.00 uur en 18.00 uur je intrek nemen. Je checkt voor 11.00 uur uit.  Afwijkende tijden zijn uiteraard in overleg mogelijk. 

De Vlaming annuleren

Het is altijd mogelijk dat je door omstandigheden je boeking van De Vlaming moet annuleren. Dit kan tot 24 uur voor je komst. Annuleer je binnen 24 uur dan brengen we je de helft van de kamerhuur in rekening.

De Vlaming betalen

Je verblijf in onze Bed and Breakfast kun je vooraf overmaken of betalen via een tikkie.