06 - 153 11 377 info@bbdevlaming.nl
De Vlaming

Een plek om
van te genieten

 

Maak kennis met De Vlaming

Verblijven in een comfortabele omgeving. Dat is waar het bij De Vlaming om gaat. Het voormalige koetshuis in de Vlamingstraat in Zoetermeer is getransformeerd tot een warme en luxe kamer. Je beschikt in onze Bed and Breakfast over een comfortabel groot bed. Voordat je gaat slapen kijk je nog naar je favoriete  televisieprogramma op de smart-tv die via de tv-lift naar boven schuift. De badkamer is van alle gemakken voorzien. Zo beschik je er over twee waskommen en een heerlijke regendouche. Het uitgebreide ontbijt nuttig je in één van de twee lekkere stoelen. Een pantry met koelkast en een kast voor je kleding maken De Vlaming compleet. Kortom, genieten met een grote G.

Wat kost de Vlaming?

De Vlaming is dé locatie om helemaal tot rust te komen. Daar zorgt de comfortabele omgeving wel voor. Een heerlijk plek met veel privacy, De Vlaming heeft een eigen entree, het comfort maar vooral een overheerlijk ontbijt maken je verblijf tot een succes. Oh ja, en je parkeert je auto gewoon voor de deur.

Prijs per nacht inclusief ontbijt (2 personen)

€ 125,00

De Vlaming

Van alle gemakken voorzien

Free WiFi

Uiteraard beschik je in B&B De Vlaming over snel en gratis internet. Zowel via wifi als vaste kabel. 

Makkelijk en gratis parkeren

Je parkeert je auto eenvoudig voor de ingang van De Vlaming. Makkelijk én gratis. 

Een heerlijk bed

De Vlaming biedt je een comfortabel en heerlijk King-size twee persoonsbed.  

Een koelkastje met....

Uiteraard staat er een lekker welkomstdrankje voor je klaar in de koelkast. Zet je liever een kopje koffie of een kopje thee, dan kan dat natuurlijk ook.  

Een luxe badkamer

De badkamer van De Vlaming is van alle gemakken voorzien. Ontspan onder een heerlijke regendouche of maak je gezellig samen voor de de dubbele wastafel klaar voor de dag.

En een heerlijk ontbijt

Uiteraard begin je de dag met een lekker ontbijt. Hiervoor maken we zo veel mogelijke gebruik van lokale producten. Wil je nog wat heerlijks meenemen voor onderweg? De zakjes hiervoor liggen klaar.

Inchecken en uitchecken

Bij De Vlaming kun je tussen 16.00 uur en 18.00 uur je intrek nemen. Je checkt voor 11.00 uur uit.  Afwijkende tijden zijn uiteraard in overleg mogelijk. 

De Vlaming annuleren

Het is altijd mogelijk dat je door omstandigheden je boeking van De Vlaming moet annuleren. Dit kan tot 24 uur voor je komst. Annuleer je binnen 24 uur dan brengen we je de helft van de kamerhuur in rekening.

De Vlaming betalen

Je kunt je verblijf vooraf overmaken of betalen met een tikkie.