06 - 153 11 377 info@bbdevlaming.nl
De Vlaming

Boeken

Informeer naar beschikbaarheid en boek

We vinden het hartstikke leuk als je bij ons in De Vlaming in Zoetermeer komt verblijven. Op de kalender kun je onder voorbehoud zien op welke dagen de kamer geboekt is. Via de module maak je een overnachtingsaanvraag. Binnen 24 uur laten we je weten of de boeking definitief is. 

Een overnachting in De Vlaming kost € 125 per nacht inclusief een overheerlijk ontbijt voor twee personen. De nachtprijs voor één persoon bedraagt € 95,-.

De Vlaming

Van alle gemakken voorzien

Free WiFi

Uiteraard beschik je in B&B De Vlaming over snel en gratis internet. Zowel via wifi als vaste kabel. 

Makkelijk en gratis parkeren

Je parkeert je auto eenvoudig voor de ingang van De Vlaming. Makkelijk én gratis. 

Een heerlijk bed

De Vlaming biedt je een comfortabel en heerlijk King-size twee persoonsbed.  

Een koelkastje met....

Uiteraard staat er een lekker welkomstdrankje voor je klaar in de koelkast. Zet je liever een kopje koffie of een kopje thee, dan kan dat natuurlijk ook.  

Een luxe badkamer

De badkamer van De Vlaming is van alle gemakken voorzien. Ontspan onder een heerlijke regendouche of maak je gezellig samen voor de de dubbele wastafel klaar voor de dag.

En een heerlijk ontbijt

Uiteraard begin je de dag met een lekker ontbijt. Hiervoor maken we zo veel mogelijke gebruik van lokale producten. Wil je nog wat heerlijks meenemen voor onderweg? De zakjes hiervoor liggen klaar.

Inchecken en uitchecken

Bij De Vlaming kun je tussen 16.00 uur en 18.00 uur je intrek nemen. Je checkt voor 11.00 uur uit.  Afwijkende tijden zijn uiteraard in overleg mogelijk. 

De Vlaming annuleren

Het is altijd mogelijk dat je door omstandigheden je boeking van De Vlaming moet annuleren. Dit kan tot 24 uur voor je komst. Annuleer je binnen 24 uur dan brengen we je de helft van de kamerhuur in rekening.

De Vlaming betalen

Je verblijf in onze Bed and Breakfast kun je vooraf overmaken of betalen via een tikkie.